HTML

Netherland

Itt vagyok Drontenben.....

Friss topikok

  • vicuss: @biki-ni: Szia! Én beszéltem egy Judittal, ő azt mondta, hogy aludhatok nála, a vonat elé is kijön... (2009.12.23. 08:09) 37. hét... tanulás, vagy mi

Linkblog

Totalis lemaradas

2009.11.29. 22:13 biki-ni

Eloszor is sorry az ekezetek hianyaert, de nem sajat geprol irom most mindezt.

 

Elmaradasok…

 

Szeptember

Elkezdtem melozni. Egy tavalyi lengyel srac adta at nekem a munkajat, mert hallotta valakiitol hogy en korabban dolgoztam laborba, es volt dolgom par alap tevekenyseggel. Hat vegulis telleg nem bonyolult amit itt kell csinalnom.

Ez a ceg szaritott fuszerek eloallitasaval foglalkozik, mondjuk a Knorr elvesporba ami petrezselyem van azt itt csinaljak. Szoval en ezeket vizsgalom meg a laborba. Hogy mekkora a nedvesseg tartalma, hamu es homok tartalma, ilyesmi. Jo, jol fizet, kedvesek az emberek, nagyon. Szeretek itt lenni :)

10 km amugy biciklivel de nem veszes, igy legalabb kondizom kicsit :)

 

Oktober

Ez a haza utazasaimrol szolt :)

Elso hetvegen voltam otthon unokatestverem eskuvojen, ami Sopronba volt es nagyon jo buli volt. Kis panzioba megszalltunk, jott Gabor is, uh minden kerek volt :) Kisse faradt voltam ugyan a sok utazastol de igazan jora sikerult ez a hetvegi haza ruccanas. Eskuvon sokat hulyultunk Polival es Gaborral, fotoztunk, tancoltunk, ittunk.. kicsit.. sokat >) Szegeny mama masnap mondta is anyanak hogy mien sokat isznak ezek a lanyok :D Nah de egesz este tancoltunk! Mi csinaltuk a hangulatot… foleg Poli, vegre kiszabadult a casinobol es bulizhatott egyet :) Szegeny Peti, unoka tesom… vegig ot tancoltatta :) 10 cms magassarkuba… en tesom :)

 

Visszateres Hollandiaba, Drontenbe igazan nem volt nehez mert 10 nap mulva megint mentem haza oszi szunetre :) Csak ugy repulnek itt a napok, igaz van sok prezentacio es Learning task, de ienkor nagyon konnyu ezeket megcsinlani mikro tudod h mindjart vege es mehetsz :)

Megvolt az elso vizsga, Intercultural Managementbol. Hat igan erdekes volt :) Meg hat nem is tanultuk magunkat halalra. De vegul meglett!

Ceg latogatasok hada is volt oktoberbe! De csak nekunk ( food safety-seknek) szerveznek ennyi buszutat…

Voltunk halfeldolgozoba, friss salata gyarba, Jegkrem gyarba, zacskos leves es tarsai gyarba… Heinekenbe is! :)

Mikor mentem haza oszi szunetre, penteken votlunk Amsterdamba virag kiallitason, ami csodalatos volt :) Amsterdam mar nem tetszett annyira mint amit vartam, bar kb csak a vasarlo utcaba voltunk, Piros lampas negyedbe, piacon.. de kezdetnek nem volt rossz. Majd egyszer talan megnezem igazan jobban :)

 

9 nap otthon

Igazan csodas J Elso ket nap kb dogles es pihenes. Nah jo vasarnap elmentunk Polival vasizni, es kaptam is az elso fizujabol egy franko kis nacit :)

Tovaibbikban mar aktivizalodtam. Gaborral maszkaltunk minden fele. Mozi, seta, kavezo fini suti, vacsorazas Foton :) Minden ami kell!

Tancosokkal is mitingeltunk, volt fini koktelozas meg az elmaradhatatlan padlizsankremes vacsi a Szerajbol :)

Fannival is volt meeting, Anett is :) A legfontosabbak ok! Mar csak Dia hianyzott, de Svedorszag messze van, nah de majd decemberbe! (L)

Bandinak, a bufesnek van egy ici pici Jack Russel terrierje, Rumli. Egesz heten, ha tehettem lementem hozza es vele jatszottam.. Igaz a viragboltot majd szet kapta, de jopofa volt :)

Anyuval is megvoltak a kozos programok, vasizas, segitettem neki otthon, es persze az elmaradhatatlan kezi meccsek… Most decbe lesz noi kezi vb es nem tudjuk egyutt nezni! :(

Igazan rossz!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vikinl.blog.hu/api/trackback/id/tr451561949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása